Per direct te huur

Wij hebben regelmatig woningen per direct te huur. Er geldt dan geen wachttijd, u kunt er zo intrekken! Heeft een van deze woningen uw belangstelling gewekt? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een vrijblijvende bezichtging. U vindt deze woningen ook terug op www.woongaard.com waar ook de rest van ons actuele aanbod te zien is. 

Elsje van Houweningenstraat 83 (onder voorbehoud verhuurd)

Elsje van Houweningenstraat 83 (onder voorbehoud verhuurd)

Ziet u zichzelf zitten op dit ruime terrass, vlakbij het centrum van Gorinchem? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een bezichtiging. We laten u dit mooie appartement graag zien! 

Bekijk ook het filmpje van deze woning.

Status: verhuurd onder voorbehoud.

Woningtype: seniorenappartement
Aantal slaapkamers: 2

Huurprijs: € 1.012,65
Bekijk woning
Melkstraat 40

Melkstraat 40

Dit appartement is gelegen in het appartementencomplex "De Melkschuit". De Melkschuit is gelegen in het centrum van Gorinchem op loopafstand van de winkels. Om de hoek is een supermarkt voor uw dagelijkse boodschappen. Daarnaast zit u ook zo in de natuur, de stadswallen zijn op enkele minuten afstand lopen. Parkeren kan met een parkeervergunning.

Het appartement is gelegen op de begane grond en is voorzien van een woonkamer met nette keuken, badkamer, apart toilet en twee slaapkamers. Via de woonkamer is het balkon te bereiken.

Kijk op de website van Woongaard voor meer informatie. Om te kunnen reageren op deze woning hoeft u niet ingeschreven te staan bij Woongaard.

Bekijk ook het filmpje van deze woning!

Woningtype: appartement
Aantal slaapkamers: 2

Huurprijs: € 834,20
Bekijk woning
Wonen in de Piazzaflat, iets voor u?

Wonen in de Piazzaflat, iets voor u?

In de Pizzaflat in Gorinchem hebben wij regelmatig appartementen te huur. Dit zijn vooral 2-kamerwoningen met 1 slaapkamer, maar soms ook 1-, of 3-kamerwoningen. De appartementen over een afsluitbare serre, waardoor u het hele jaar door kunt genieten van het uitzicht en het zonnetje. Op loopafstand van de Piazzaflat ligt het Piazzacentrum waar u voor al uw dagelijkse boodschappen terecht kunt. In de Piazzaflat is ook een huismeester aanwezig die het aanspreekpunt voor bewoners is. In de recreatiezaal vinden regelmatig gezellige lunches en koffieochtenden plaats, allemaal geheel vrijblijvend.

De appartementen in de Piazzaflat worden aangeboden via Woongaard, deels in de sociale sector, deels in de vrije sector. Voor de sociale huurwoningen heeft u een inschrijving bij Woongaard nodig. Op vrije sector huurwoningen kunt u reageren zonder inschrijving.

Woningtype: Gerenoveerd
Aantal slaapkamers: 1 tot 3

Huurprijs: €
Bekijk woning
pagina 1 van 1