Onderhoud & renovatie

Onderhoud Valkenierweg/Kennelweg

Onderhoud Valkenierweg/Kennelweg

Hoe betrek je bewoners nu echt bij een onderhoudsproject of leefbaarheid? Bij de 126 portiekwoningen aan de Valkeniersweg/Kennelweg hebben we gekozen voor een nieuwe aanpak. Met een hapje en een drankje stonden we vijf avonden op de stoep voor de woningen om met de bewoners in gesprek te gaan. Als mensen niet kwamen, belden we persoonlijk bij de bewoners aan en zijn we in gesprek gegaan. Bewoners waardeerden het zeer dat we de moeite namen om naar hen toe te komen en persoonlijk te spreken.
Wijk: Haarwijk
Start uitvoering: begin 2018
Bekijk project
Onderhoud Schelluinsevliet

Onderhoud Schelluinsevliet

Aan de Schelluinsevliet verhuurt Poort6 40 appartementen met daaronder een aantal kantoorruimtes. Al een aantal jaren is Poort6 in overleg met de bewoners. Eén van de terugkerende agendapunten is het comfort in de woningen. Dit was reden om hier verder onderzoek naar te doen. De conclusie is dat we de woningen beter gaan isoleren. We willen de woningen opwaarderen van label G naar C. Daarnaast willen we de buitenzijde van het gebouw aantrekkelijker maken. Bewoners worden nauw betrokken bij de werkzaamheden.
Wijk: Gildenwijk
Start uitvoering: Oktober/november 2017
Bekijk project

Onderhoudswerkzaamheden Lindeborg

Vorig jaar werd duidelijk dat de plannen voor gedeeltelijke sloop van het complex Lindeborg van de baan waren. Kort daarna zijn we aan de slag gegaan met een aantal onderhoudswerkzaamheden.
Wijk: Binnenstad
Start uitvoering: begin 2017
Bekijk project
Renovatie/groot onderhoud Kremlin I

Renovatie/groot onderhoud Kremlin I

In dit complex in de omgeving van de Colvenierstraat hebben we groot onderhoud uitgevoerd. In de tweede fase vinden nog gevelwerkzaamheden plaats en worden in overleg met de bewoners de binnentuinen opgeknapt.
Wijk: Haarwijk
Start uitvoering: fase 1 opgeleverd
Bekijk project
Onderhoud Kremlin II

Onderhoud Kremlin II

In maart 2017 zijn we gestart met werkzaamheden om de woningen energiezuiniger te maken. De werkzaamheden worden uitgevoerd door Zwaluwe Bouw en worden voor het einde van het jaar afgerond.
Wijk: Gildenwijk
Start uitvoering: 2017
Bekijk project
pagina 1 van 1